Verkstad

Verkstad

Under det senaste året har J Amréns Skogsmaskiner, med stöd från EU, projekterat och byggt en ny verkstad vilken är placerad i Hammarstrand på Vikbäckens industriområde. Projektet är nu snart i hamn och endast några mindre injusteringar kvarstår och vår verksamhet utgår nu helt från vår nya knutpunkt.

Tack vare detta bygge har vi haft möjlighet att bredda verksamheten med tillverkning av hydraulslang vilket medfört att vi haft möjlighet att anställa en person som arbetar heltid i verkstaden. Då vi ser att efterfrågan av våra produkter och tjänster redan ökat kommer vi att behöva rekrytera ytterligare en person inom kort. Fantastiskt roligt att kunna bidra med fler arbetstillfällen i norrlands inland!

I vår verkstad idag har vi möjlighet att ta emot maskiner i en fullhöjdshall med golvyta på 10*30m där porthöjden är 5,1m. Här servar vi de större maskinerna. I vinkel till den stora hallen finns också en bilmeksdel utrustad med billyft.

Vi är idag certifierade AC-reparatörer och aktoriserad bilverkstad med fasta priser på de flesta bilreparationer och servicar.

I vår butik har vi ett stort sortiment av hydraulikkomponenter och hydraulslang och vi är även återförsäljare av svärd och kedjor. Till oss är både du som företag och privatperson välkommen! I vår verkstad har vi idag två anställda mekaniker. Önskar du serva din bil eller annat fordon hör av dig till Kristoffer Svensson, kontaktuppgifter till honom med flera hittar du under fliken Kontakt.

Verkstaden hittar ni på Vikbäckens industriområde, bredvid bilprovningen.

Vi är återförsäljare för Hydroscand och utför pressning av slang från 1/4″ till 1″.

Har du haft slangbrott på någon maskin?
Tveka i såfall inte att höra av dig till J Amréns Skogsmaskiner AB, vi har viss slangjour och kan ofta även utföra pressning kvällar och helger.