J Amréns Skogsmaskiner AB

Jonas Amrén arbetade under skoltiden i sin fars skogliga företag vilket i huvudsak sysslade med slutavverkning. Efter en tid föll det sig naturligt att expandera företaget och starta upp även en gallringsgrupp. Jonas beslutade sig då för att starta denna grupp i egen regi då med en enskild firma. Efter en tid startade Jonas ett aktiebolag som idag heter     J Amréns Skogsmaskiner AB.

Därefter har bolaget expanderat ytterligare och har förutom ännu en gallringsgrupp även tre slutavverkningsgrupper, grävare, markberedare och dunderbygge i drift. Dessa kan du läsa mer om under flikarna Slutavverkning, Markberedning, Grävning, Gallring, Transport.

Ytterligare skoglig verksamhet som företaget sysslar med är avverkningsplanering och manuellfällning vilka du kan läsa om under övriga skogliga tjänster.Totalt har företaget idag drygt 20 medarbetare. Vill du bli en del av oss? Vi är alltid intresserade av att knyta nya kontakter. Håll koll på vår facebook och/eller hemsida för att se om vi har några vakanta platser i företaget!


 
 Vi bygger verkstad 2018/2019

NYHET!

J Amréns Skogsmaskiner att skaffa sig större kläder!Projekt: "Verkstad" har pågått från sommaren 2018 och fortlöper nu med färdigställlande under sommaren 2019.

Projektet är i det närmsta i mål och företaget har flyttat sin bas till Hammarstrand. Verkstaden är placerad på Hammarstrands industriområde, bredvid bilprovningen.

Vår nya verkstad består av en hall på 20*30m och innehåller såväl verkstadsdelar som personal- och kontorsutrymmen med en total golvyta på 900m2 fördelat på två våningar. Du kan läsa mer om vad vi kommer att använda vår verkstad till och vilka tjänster vi kommer att erbjuda under fliken verkstad.

 
 
dsc_0338
dsc_0348
dsc_0359-1
dsc_0425
dsc_0426
41966539_10156588234302192_5605244445143334912_o1
 
 
 
 

St. Olavsloppet - Som en del av vår företagshälsovård

 

Vi på Amréns vill att våra anställda ska må bra och trivas hos oss. Som alla vet så är motion och friskvård viktigt för att våra kroppar ska må bra, vilket medför välmående och glad personal. Detta tar vi tillvara på och vi är stolta över att berätta att vi, under flera års tid, haft ett deltagande lag i St.Olavsloppet.

I slutet av juni 2018 gick Amréns skogsmaskiner (Lag 23) för 15:e gången i mål i St Olavsloppet. Som vanligt en kanontrevlig vecka med många nya och gamla bekantskaper och otroliga prestationer. Följ oss gärna på vår specifika St-Olavssida på Facebook. Och precis som tidigare år har vi lagnummer 23.(Nedan finner ni blandade bilder från de senaste åren)